Flexibiliteit als standaard

Binnen ons standaardaanbod bieden we al veel mogelijkheden om uw verzend- en retourproces eenvoudig en flexibel in te richten. Zo bepaalt u zelf wanneer we langskomen voor pick-ups, welke afleveropties u in uw check-out aanbiedt en hoe we de retouren regelen.

Uitgebreide bezorgopties

De ene Europeaan is de andere niet: landen verschillen van elkaar en iedere klant heeft persoonlijke voorkeuren. Zo is afhalen bij een ServicePoint in sommige landen de norm, terwijl in Nederland en België levering aan de deur heel gebruikelijk is. Tevreden klanten zijn belangrijk voor u, maar ook voor ons. Daarom geven we uw klanten de regie. Bijvoorbeeld over waar ze hun pakketten ontvangen: aan de voordeur, bij de buren, in een locker of zelfs op een afgesproken plek bij het huis. Hoe meer bezorgopties we bieden, hoe blijer de gezichten. Via notificaties houden we uw klanten op de hoogte van hun zending. Komt het bezorgmoment niet uit? Dan passen ze dit makkelijk aan.

Uw gids in 24 landen

Hoe meer Europese bestemmingen u toevoegt, hoe meer u op de lokale wensen in zult moeten spelen. Precies daarom zijn we graag uw logistiek partner. We begrijpen uw business, snappen uw plannen en kennen de landen in Europa waar uw klanten zitten. Daar bedenken we flexibele oplossingen voor die met u meegroeien. En dankzij ons gigantische netwerk van meer dan 82.000 ServicePoints kunnen uw klanten ook makkelijk hun pakketjes retourneren. Zo verhoogt u de kans dat klanten afrekenen én terugkeren bij uw webshop.

WAAROM DHL PARCEL?

Betrouwbaarheid van wereldklasse

Uw klanten willen graag weten wanneer ze hun webshopbestelling precies in handen krijgen. En u natuurlijk ook. Dankzij ons fijnmazige logistieke netwerk kunt u altijd rekenen op betrouwbare levering.

Ontdek ons Europese netwerk

Zo makkelijk kan verzenden zijn

Beheer en volg uw zendingen in 24 Europese landen, met één label voor alle soorten pakketten. Razendsnel geregeld via onze gebruiksvriendelijke online verzendtool. Hulp nodig? Neem contact op met het team van DHL Parcel. Wij staan altijd voor u klaar.

Vereenvoudig uw verzendproces

Klimaatneutraal verzenden

Als het over duurzame logistiek gaat, loopt DHL Parcel voorop. We hebben het grootste elektrische wagenpark van de Benelux en openen alleen nog maar groene sorteercentra. Zo zijn we samen met onze klanten hard op weg naar een emissievrije toekomst.

Lees meer over duurzaamheid