Uitgebreid netwerk
100.000 DHL punten in heel Europa

Onze vertrouwde geel-met-rode service is nooit ver weg. Kijk maar naar ons uitgebreide netwerk in de Benelux. We hebben 21 DHL RegioHubs en meer dan 6.800 DHL ServicePoints verspreid over België en Nederland. En in heel Europa telt ons netwerk maar liefst 100.000 DHL ServicePoints. De sleutel tot onze snelle service.

DHL ServicePoints

Particuliere ontvangers kunnen via onze DHL ServicePoints eenvoudig en snel pakketten ontvangen en retour sturen. Er zijn er zo’n 2.800 verspreid over heel België. Een groot aantal daarvan zijn winkels, supermarkten of tankstations met ruime openingsuren. Ze zijn vaak ook ’s avonds en in het weekend open. Haalt u een pakketje op? Vergeet dan niet een identiteitsbewijs mee te nemen.

DHL vestigingen

DHL eCommerce heeft 6 RegioHubs in België – ook wel vestigingen of terminals genoemd. Hier zijn onze collega’s dagelijks in de weer om elke zending zo snel mogelijk naar het juiste adres te krijgen. Maar u kunt er ook zelf pakketten binnenbrengen of afhalen. Bij ontvangst vragen we om een identiteitsbewijs en handtekening. Bekijk de adressen en openingstijden van onze terminals.

Elk adres om de hoek
Fijnmazig Europees netwerk

Bij DHL eCommerce kunt u rekenen op een uitstekende zakelijke logistiek en een onovertroffen levering aan consumenten. Door deze netwerken samen te voegen, kunnen we u altijd de beste oplossing bieden, in elke uithoek van Europa. Met meer dan 100.000 DHL ServicePoints zitten we altijd dichtbij uw klant.

Bedrijfsgegevens DHL eCommerce

Bent u op zoek naar de adresgegevens van ons hoofdkantoor of ons btw-nummer? Die vindt u hier.

Naar bedrijfsgegevens