Inpakken en wegwezen
Goed verpakken doe je zo

Een breekbaar pakket verpak je anders dan een boek, dat is logisch. Maar voor elk pakketje geldt: met aandacht ingepakt, is veiliger verzonden. Zorg bijvoorbeeld dat je een doos op maat gebruikt, voorkom lege ruimtes en bescherm breekbare spullen met zacht opvulmateriaal. Aan de slag!

Correct verpakt
Verpakkingstips

Hergebruik je de originele doos, zorg dan dat ze niet gescheurd of ingedeukt is. Gebruik je een andere doos, kies dan een passende, stevige verpakking en vul de lege ruimtes op met opvulmateriaal, zoals proppen papier of eierdozen. Plak alle sluitingen goed dicht met stevige tape. Nu enkel nog het label aanbrengen en je bent klaar.

Correct gelabeld
Duidelijk en leesbaar

Zorg ervoor dat alle oude adreslabels van de verpakking verwijderd zijn. Plak dan het DHL retourlabel op de bovenzijde van je pakket en vermijd daarbij sluitingen en randen zodat de barcode altijd goed scanbaar blijft. Enkel met een duidelijk leesbaar etiket kunnen wij jouw retour zo snel mogelijk naar de verzender terugsturen.

Veelgestelde vragen

Een vraag? We helpen je natuurlijk graag, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe kies ik de juiste verpakking?

Waarmee kan ik lege ruimtes in de verpakking het beste opvullen?

Waar kan ik mijn retour afgeven?