Elke dag digitaler
Net zo makkelijk als e-mailen

Een e-mail versturen of een pakket verzenden… veel verschil is er niet. Sterker nog: het maakt niet uit of u slechts af en toe een pakket verstuurt of tientallen pallets per dag. Met onze digitale verzendtool is elke zending in een paar muisklikken klaar. Gewoon via uw computer, tablet of smartphone. Ontdek de belangrijkste voordelen:

Snel verstuurd

In een paar muisklikken is uw zending klaar voor vertrek.

Eenvoudig retour

Retourlabels printen? Zo gepiept via de app.

Handig adresboek

Nieuwe adressen slaat u makkelijk op.

Boek uw afhaling

Plan afhaalopdrachten in wanneer het u uitkomt.

Het zit hem in de kleine dingen

Elk detail telt in My DHL Parcel. Zo kunt u het dashboard van onze gratis verzendtool op allerlei manieren personaliseren dankzij de handige widgets. En de handige zoekfunctie komt van pas als u op zoek bent naar een adres of zending van lang geleden. We laten u zien hoe eenvoudig het is.

Handleiding

Ontdek de specs
Instellingen op maat

Zaterdaglevering, extra verzekering, een retourlabel meesturen met de zending… In uw persoonlijke instellingen van My DHL Parcel bepaalt u zelf eenvoudig welke extra services u wilt aanbieden.

Grip op performance
Rapportages maken in een handomdraai

Via My DHL Parcel volgt u elke stap van het verzendproces. In een paar seconden genereert u rapportages van één tot tienduizenden zendingen tegelijk. Zo krijgt u overzicht én inzicht, bijvoorbeeld als het gaat om aantal pakketten, verzendstatussen en type zendingen.

Prijswinnende applicatie

My DHL Parcel wordt in meerdere landen gebruikt, maar werd ontwikkeld in de Benelux. Daarom zijn we extra trots op de prijzen die de digitale verzendoplossing in de wacht heeft gesleept. In de categorie ‘beste webapplicatie’ en ‘beste navigatiestructuur’ wonnen we in 2017 twee Lovie Awards, ook wel de Oscars van het Europese web genoemd. En de app wordt voortdurend geoptimaliseerd. Op basis van klantfeedback maken we ‘m steeds beter.