Altijd dichtbij
1.250 DHL ServicePoints

Als je niet het risico wilt lopen om de koerier te missen, kan je je pakket rechtstreeks in een DHL ServicePoint laten leveren. Zodra je pakket is aangekomen, krijg je een bericht. Je hebt dan 14 dagen de tijd om het op te halen. Check de openingsuren van afhaalpunten in jouw buurt via onze DHL ServicePoint-zoeker. Punten in winkels zijn vaak ook ’s avonds en in het weekend geopend. Je kan er ook terecht om je pakket retour te sturen.

Op minder dan 5 km

In België gebruiken wij het netwerk van onze partner bpost. Met 1.250 postpunten in België is er altijd wel een afhaalpunt op minder dan 5 km van je deur.

Ruime openingsuren

De DHL ServicePoints hebben flexibele openingsuren en zijn vaak ook ’s avonds en in het weekend open. Je haalt je pakje dus op wanneer het jou past.

Eenvoudig retour

Ook een pakket terugsturen is kinderspel. Volg de instructies van de webshop waar je hebt besteld, en bewaar het verzendbewijs dat je krijgt in het DHL punt.

Goed verpakt

Als je een pakket retour stuurt, zorg dan dat het stevig verpakt en correct gelabeld is. Dan is je pakket in geen tijd terug bij de verzender. Lees onze handige verpakkingstips.

Pakket retour sturen
Eenvoudig en snel

Was je aankoop niet wat je had verwacht en wil je je bestelling terugsturen? Volg dan de instructies van de verzender. Met het DHL retourlabel dat hij je bezorgt, is het zo geregeld

Zo werkt het

Veelgestelde vragen

Een vraag? We helpen je natuurlijk graag, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe lang wordt mijn pakket bewaard bij een DHL ServicePoint?

Kan iemand anders mijn pakket in een DHL ServicePoint afhalen?

Waar moet ik op letten als ik een pakket retour stuur?